Vaatekokonaisuuksia talven treeneihin

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Moi! Käväistiin yhteistyökumppanini Suitsisopin liikkeessä yhtenä aamulla, kun mulla oli hyppytunti ja Pinjalla vapaata tetistä. Olin kotona jo kehitellut idean, että tällä kertaa koottaisi Pinjan kanssa omat asukokonaisuudet eri teemojen mukaan ja sitten kerrottaisi miksi valitsimme juuri kyseisen tuotteen. Videoitiin myös viime yhteistyöpostauksessa lupaamani video kuvauksista. 

Ensimmäisen asun teemana oli treenit, eli kuviteltiin lähtevämme valmennukseen. Hieman oli valinnanvaikeutta minkä tavaran pohjalta lähtee asukokonaisuutta rakentamaan, kun vaihtoehtoja oli niin paljon. Kaikki värit ei tietenkään natsaa yhteen, joten kaikkea ihanaa ei voinut kerralla pukea ylleen.

 Aloin rakentamaan mun treeniasua housujen pohjalta. Valitsin täälläkin kerran näkyneet kohtuuhintaiset HorseComfortin blingi housut. Multa löytyy jo housuja vähän joka lähtöön, mutta blingihousut vielä puuttuu ;)  Housujen kaveriksi valitsin Cavallon harmaamustan takin, jossa on ihanan pehmeä kaulus. Olen itse alkanut pitämään pikkuhiljaa tälläisistä "tikkiliivi" -vaatteista, ennen kun en voinut niitä sietää. Tässä olikin juuri sopivasti tikkiliivi vaikutteita, muttei kuitenkaan liikaa hihojen ollessa ihan normaalia kangasta. Vetoketjulliset taskut on ehdottomasti plussaa esimerkiksi maastoreissulla, kun puhelin olisi hyvä saada mukaan. Eilen muuten ratsastin vahingossa puhelin housujen taskussa, ei olisi varmaan käynyt hyvin jos olisin tipahtanut..

Kotonakin kun valitsen vaatteita aloitan yleensä housuista, sitten huppari/takki jonka jälkeen niihin sopivat sukat. Harmaamustaan asuun sopivatkin hyvin Equipagen villasukat. Näillä sukilla pärjää varmasti pakkasillakin, ne tuntuivat lämpimille, olivat paksut ja niissä oli 60% villaa. Saappaani tulivat juuri tänään levennyksestä, joten voin tulevana talvena käytää vähän paksumpiakin sukkia jottei kylmä tulisi niin varpaisiin.  Jalkaan vetäsin vielä Equipagen jodhpurit ja kuvitteelliseen valmennukseen niille kaveriksi vielä chapsit. 

Olen jo vuosia unelmoinut Kingslandin piposta, joten pipon valitseminen ei ollut vaikeaa. Harmaata tai mustaa pipoa ei löytynyt Kingslandilta, joten otin tuon sinerävän. Lopulta asu näyttää ainakin mun silmään tosi kivalle, kun kaikki ei ole ihan sävysävyyn vaan pipo toimii pienenä väriläiskänä. Pipolla ei tietenkään ratsasteta, joten valmennukseen vaihtaisin sitten Charles Owenin kypärän. Mulla on oikeastaan kaikissa kuvauksissa sama kypärä päässä, mutta kun toi on vaan niin ihanan näköinen. Equipagen unaisilla hanskoilla hain hieman väriä asuun, sinertävä pipo vaihtui kypärään, joten olisin muuten ollut taas koko harmaamusta.


Pinja kokosi treeniasun tietysti pinkin sävyissä. Kisakauden kääntyessä loppua kohti voi PK:n teknisen kisapaidan siirtää treenipaidaksi. Tätähän markkinoidaan paitana, jota voi käyttää niin kisoissa kun treeneiseeä. Varsin kätevää, varsinkin jos ei kisaa aktiivisesti. Paidan päälle Pinja valitsi Cavallon huppari/takin, jkoska siinä oli juuri saman sävyisiä pinkkejä yksityiskohtia. Nämä Cavallon vaatteet olivatkin meille jo tuttuja, koska päästiin sovittelemaan ja kuvaaman nämä silloin vuosi sitten ennakkoon.

Kypärän sijaan ennen treenejä Pinja puki Kingslandin pannan. Näitä olisi ollut myös roosana, mutta kun asu oli muuten rakennettu ärhäkän pinkistä sopi vaalea paremmin ja olihan se samaa sävyä takin kauluksen kanssa. Pinja sovitti monia saappaita, mutta päätyi näihin Equipagen saappaisiin istuvuuden takia. Vaika saappaat näyttivät melko "jykeville" hyllyllä, olivat lopulta siron näköiset jalassa. Viimeisen silauksen antoivat blingit, kuten te tiedätte minä ja Pinja ollaan blingivarusteiden faneja. Pinja valitsikin kypäräksi Euroliten Crystalin, josta ollaan molemmat kuultu hyviä käyttökokemuksia.

Seuraavaksi koottiin varusteet hevoselle, joka olikin helppo homma, kun löytyi niin kivasti kaikkea uutta sävysävyyn. Molemmat setit sopivat oikeastaan kummallekkin meidän hevosista, miltähän Lilli muuten näyttää punaisessa kun ei olla koskaan kokeiltu?

 Pinja kokosi tämän setin, mutta tässä on kyllä just eikä melkeen Voiton värejä eli punaista ja tummansinistä. Huopa on HorseGuardin kouluneliö, jossa on kivan väriset kantit sekä ruutukuvionti. Huovan kanssa voisi sitten yhdistää samaa sarjaa olevat suojat tai pintelit. Ja teeman sopivasti myös päitset ja naru. Mitä mieltä olette, kuinka moni pukisi omalle hepalle näin punaisen setin? Näitä löytyy myös oranssina. Lillille ja Voitolle voisi vaikka sopia oranssia, vai mitä?

Minä kokosin sitten ylempään treeniasuuni sopivassa teemassa harmaata. Huopa on sama kuin Pinjankin setissä, väriltään vain harmaa. Otsapannaksi valitsin todella siron kristallinvärisillä blingeillä olevan pannan. Näissä tuotteissa on kyllä harmaan sävy todella kaunis ja melko lähellä sitä mitä suurin osa minun harmaista varusteista on.

Lopuksi pukeuduttiin teemalla talvi, eli vähän lämpimämpää vaatetta päälle. Takkeja oli tullut Suitsisoppiin ja tänään tuli vielä lisää, monessa ei värissä ja mallissa. Lähdettiin molemmat siis rakentamaan asuja takin perusteella. Pinja valitsi Equipagen Virginia toppatakin, koska se näytti ihanan lämpimälle jo roikkuessaan hengarissa. Minä taas valitsin räikeän sinisen PK:n takin ihan vain värin vuoksi. Ostin nimittäin talvitakin juuri samassa sävyssä ja olen alkanut pitää kyseisestä väristä, varsinkin takeissa! Molemmille otettiin normaalihousuja lämpimämmät Softshell housut. Pinja laitto takin alle Cavallon hupparin, jossa on ihana karvareunus.

Minä pistin päähäni taas ihanan Charles Owenin kypärän ja kaulaan Cavallon tuubihuivin. Tavan kaulahuiveja on vaikea käyttää ratsastaessa, koska ne aukeavat helposti kun taas tuubihuivilla ei ole sitä vaaraa. Kädessä mulla on kohtuuhintaiset talviratsastushanksat Equipagelta, näillä pystyy menemään myös kunnolla valmennuksissa kun eivät kuitenkaan ole mitkään megarukkaset. Jalassa minulla on Equipagen ratsastusaappaat nauhoilla, nämä istuivat heti kivasti jalkaan! Pinja siirtyi Kingslandin päähineistä Cavallon pipoon, joka ei näytä yhtään hullummalta. Jalkaan Pinja vetäisi Dublinin Eskimo Bootsit, jotka Pinja valitsi lämmön vuoksi.


Loppuun vielä video kuvauksista:



Kumman asuista te muuten piditte enemmän ja mitä väriä olisitte pukeneet hepallenne?

ps. Mun on useasti pitänyt sanoa, että en hyödy mitenkään jos klikkailette näiden postausten linkkejä. Eli niitä voi ihan hyvillä mielin klikata, ilman että mun tilille kolahtaa joka klikkauksesta rahaa;)

116 kommenttia

  1. Tosi kivoja kuvia videossa oleva sininen takki sopi sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus!Tää oli oiekasti kiva!

    VastaaPoista
  3. Toi Charles kypärä sopii sulle tosi hyvin!Oot tosi kaunis!

    VastaaPoista
  4. mulla on nuo ratsastushousut joita katot kohassa 0.10! :D mul on mustat tyköpaikkaset ja ne on sisältä yläreunasta just tollaset :D

    VastaaPoista
  5. Onko teillä minkä kokonen kenttä?:)

    VastaaPoista
  6. ihania.. toi punanen setti varsinki :P ja pipo.. kauhee varustekuume taas

    VastaaPoista
  7. Miksi ratsatuksestakin on nykyään tullut sellainen, että kaikkien vaatteiden pitää sopia väreihin? Hei haloo se on vaan harrastus, ei mikään vaatekilpailu... En nyt tarkottanu mitenkään pahasti sanoen, mutta mun mielestä on menny jo vähän yli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippu ratsastajasta, itse pukeudun melkein "paremmin" tallille mitä kouluun kun tykkään tallivaatteista enemmän :) Mutta jokainenhan saa mennä ihan missä vaatteissa vaan tallille.

      Poista
    2. ite tykkään vaatteista ja musta niitten yhdistely on kivaa joten katon aina tallillekin tyylikkäät ja yhteensopivat vaatteet :) musta on kiva näyttää kivalta tallillaki enkä sielläkään haluu näyttää ihan räjähtäneeltä vaikka onki "vaan" talli :D

      Poista
  8. Kiva. Oon käyny kaks kertaa Kuopiossa ja voin todera että tosi rauhallista liikennettä. Kaikki autot päästivät
    kävelemään risteyksestä. Ja ostin Suitsisopista mulle hanskat ja
    oli todella mukavat kun nyt ratsastan. Ja voin kyllä kehua Suitsisoppia.

    Mutta todella kiva postaus♥

    Ja se entine postaus minkä teit Tiistaina oli tosi hyvä kanssa+ihanat meikit teillä♥


    PS.Tuun varmaan vielä jatkossakin Kuopioon koska oli tosi kiva kaupunki♥

    VastaaPoista
  9. Olisin ehkä melkeen laittanut nuo heppojen setit toiste päin, meinaan harmaa sopii mun mielestä Lillille aika hyvin :--D

    VastaaPoista
  10. Mun mielest ehk Tiial oli 1% kivempi asu ekas kuvas mut tokas Pinjal oli 1% hienompi

    VastaaPoista
  11. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  12. Hyvä video! :) Ja mää en oikeesti osaa sanoa! <3 Ootte kumpiki nii ihania!<3 ::)

    VastaaPoista
  13. Hyvä video ja ja taas jälleen kerran ihania asuja kummallakin <3 Itelläni ei oo omaa hevosta mutta sattaisin vaikka laittaa jos ois niin noin punasta :D

    VastaaPoista
  14. mä oisin kans juu vaihtanu nuo värit :D

    VastaaPoista
  15. aaargh, oon niin rakastunu tohon PK:n siniseen takkiin! Oon ainaki viidesti käyny sovittamassa sitä suitsisopissa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on niin ihana;) Jos mulla ei ois jo montaa takkia oisin varmaan ostanut sen!

      Poista
    2. mulla ois kyllä tilaa takille mutta lompakko sairastuis anoreksiaan siinä vaiheessa ku ostaisin tuon takin, enkä halua kenellekkään niin karmeaa kohtaloa ;(((( :D:D Pitää ootella jos se joskus sattuis tulemaan alennukseen..

      Poista
  16. XDDD näytät ihan kaulattomalta tossa treenilähikuvassa! :D toi punainen setti ois ihan törkeen makee yhdelle lihavalle harmaalle hepalle..

    Ja hirmu kivalta näyttää Pinjan päällä toi KL-panta!

    VastaaPoista
  17. miten pinjan valitsemat sopi paremmin yhteen ja olivat hienompia? en nyt ymmärrä

    VastaaPoista
  18. Mulla on kysymys osaako sun isä ja äiti ratssastaa?? Ja muuten en osa valita kummal teistä oli kivempi molemmil oli IHANAT!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti on ratsastanut nuorempana ja myös meidän kanssa ratsastuskoulussa, joten se osaa:)

      Poista
  19. Tuli mieleen, että kauanko teillä yleensä menee tuolla ''kuvauksissa'' tai miksikä sitä voi sanoa? :D Kiva postaus ja mä tykkäsin tosta Pinja treeni asusta :) Ihana blogi sulla!

    VastaaPoista
  20. Ihania varusteita ja vaatteita!:) tää oli tosi kiva postaus ja kiva video:)

    VastaaPoista
  21. Mun mielestä nää postaukset on aika tylsiä, kuvat on tosin kivoja. Muut lukijat&seuraajat Tiian blogissa, tämä on minun mielipide, joten älkää valittako. Kiva video!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielipiteen saa esittää asiallisesti, olisi tietty kiva kuulla miksi nämä on tylsiä. Eikö aihe kiinnosta, etkö jaksa lukea noin paljoo tekstiä, onko teksti huonosti kirjoitettua jne? :)

      Poista
    2. Ylipäätänsä vaan olen laiska enkä jaksa lukea. Ja muutenkin jotenkin vain tylsä. Kirjoitat tosi hyvää tekstiä ja voihan vika olla siinäkin, etten itse ns. Harrasta heppailua. :) Hehe, jos aihe olisi koirien tavaroista niin saattaisi kiinnostaa.

      MUTTA ymmärrän, ettei aihe ole koirista, koska tämä on heppablogi. Kunhan vaan sanoin mielipiteeni, eikä sitäkään olisi ollut pakko sanoa!:)

      Poista
  22. Punanen näyttää varmaan tosi kivalta lillillä koska mulla on samanvärinen yp heppa kun Lilli on ja sille sopii toosi hyvin punanen :)

    VastaaPoista
  23. Saittekste noi kaikki suitsisopilta!?!??!?!!! Jos saitte Nii herran jumala suitsisoppi on tyhmä, ku antaa vaa joillleki tavan ihmisille joilla on joku tyhmä ja ruma blogi. Oot muute aika ruma verrattuna pinjaan, mutt te kummatkin ootte aika omahyväsii ja itsekkäitä. Ootteko sen tajunnu????? Kikkelit ja pimpit teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toivottavasti tää oli joku tosi mauton läppä etkä ollu tosissas...?!

      Poista
    2. Ei saatu tietenkään.. Kannattaa ensi kerralla miettiä haluaako antaa itsestään täällä blogissa todella idioottimaisen kuvan itsestään.

      Poista
    3. Aika typeriä kommentteja anot viittii lähettää!

      Poista
    4. kikkelit ja pimpit teille... ei herranjumala XD

      Poista
    5. No tiia ja pinja vaa esitteli noita asuja. Luulisi että tämäkin tajuu että ei ne niitä omaksi saaneet, toimivat mallina

      Poista
    6. Joku kateellinen ano on taas liikkeellä, joka ei tainnut lukea postausta.

      Poista
    7. sä oot vaa nii helvetin kateellinen tiialle ja pinjalle ku et ite osaa tehä niin hienoja blogeja!että ole hiljaa ei tiia ja pinja ole itsekkäitä sinä olet ite semmone kateelline apina joka vois pitää turpasa kiinni eikä puuttua toisten asioihin!!

      Poista
    8. hahhah, tuo eka ano oli ehkä paras provo ever :---------------DD älkää ottako ihmiset noita tosissaan, ei kukaan oo noin dorka että luulee että suitsisoppi jakelee monen sadan euron edestä kampetta bloggaajille:D

      Poista
  24. Pinjalla oli ehkä kivempi tuo eka ja se punanen setti! (: Mutta tuo talvi jutussa taas sulla oli kivempi yhdistelmä :D
    Itekki tykkään ihan hirmu paljon tosta Charles Owenin kypärästä! se on tosi kiva päässä ja se näyttää niin ihanalta! :D ja pinjalle sopi tosi hyvin tuo kingslandin panta!

    Voitolle sopis varmasit hyvin tuo punanen! itelle tuli mieleen voitto heti :D

    kiva postaus! (:

    VastaaPoista
  25. Tiia sun on pakko ostaa voitolle toi riimunnaru jossa on sinistä ja punasta! Niin teidän tyyliä ;)

    VastaaPoista
  26. Pakko kysyä noista hintalapuista. Irrotatteko hintalaput tuotteista mitä kuvauksissa käytätte? Jos irrotatte, niin miten ne saadaan takaisin?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osasta irrotetaan, en tiedä miten ne saadaan takaisin kun ei olla koskaan nähty:D

      Poista
    2. Niil on semmoin laite millä niihin tulee se muovinen "nipsukka" en oo ihan varma mut näi mä oon sen ymmärtäny :D

      Poista
  27. nyt tiia hyppäät skopan kyytiin ja menet suitsisoppiin! ostat nuo ihanat päitset punasessa setissä mitkä oli!^^
    niin sun ja voten mieleen!:) eikö?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, tykkään enemmän vaan nahkapäitsistä;)

      Poista
  28. Tykkäsin pinjan asuista enemmät mutta kivoja vaatteita kaikki :)

    VastaaPoista
  29. Muuten suitsisopissa on hienoja vaatteita mutta miksi ne koot on kaikki niin pieniä??!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ainakin pikasilmäyksellä löysin useita vaatteita mistä on jopa xl ja 40 kokoja? Voi myös olla, että pienemmät vaatteet ovat myyneet aiemmin paremmin joten isoja vaatteita ei kaikkiin vaatteisiin edes oteta, en tiedä:)

      Poista
  30. Lähtisin värimaailmassa sun asuja pukemaan mutta päätyisin loppujenlopuksi Pinjan asuihin:D Mutta tuo Kingslandin pipo on kyllä ihana<3

    Mä oon tainu adiktoitua teidän ääniin kun masennuin huomatessani ettei videossa kuulu ääniä:D

    VastaaPoista
  31. tais olla vähän liian iso vyö pinjalle?:D Oli vaan hauskan näköinen:D Mut kivoja vaatteita, pitäs joskus poiketa Kuopioon niin vois käydä suitsishopissa kun en saa aikaiseksi sieltä mitään tilata:D

    VastaaPoista
  32. Kivoja asu kokonaisuuksia! (: Miten mun silmään näyttää, että kun sulla on toi kypärä päässä ni sun pää on kauheen pitkä :D

    VastaaPoista
  33. paljonko noi pipot maksoivat. Ne olivat söpöjä . Kiva postaus ja kiva blogi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkien tuotteiden hinnat löytyvät klikkaamalla linkki;) Mutta kl-pipot on 75e

      Poista
    2. Mihin tää maailma on menossa... 75€ pipoon, ihan tosissaanko joku maksaa? Sillä hinnalla saa vaikka itselle ratsastushousut ja hevoselleen satulahuovan, niin kuka käyttää sen rahan PIPOON? :D Eiköhän sen pipon ole tarkoitus vain lämmittää päätä, ei olla huippumuotia ja superhienoa neulosta kingslandin merkillä varustettuna.

      Poista
    3. Samaa mieltä!

      Poista
    4. Samaa mieltä!

      Poista
    5. Samaa mieltä!

      Poista
    6. Toiselta anolta asiaa!

      Poista
    7. aikia monta kertaa tuli samaa mieltä koska puhelin.....

      Poista
  34. Mää valitsisin ehkä paremmin harmaan...kyllä noi punasetkin tosi hienot!!!

    VastaaPoista
  35. Tykkäsin enemmän sun kokonaisuuksista, koska ne oli hillityn ja tyylikkään näköisiä, ja saman tyylisiä mitä voisin ihan hyvin kuvitella itsellekkin :) Varsinkin tuo missä oli tuo ihana sininen takki!

    VastaaPoista
  36. Tosi kiva et teit tämmösen vähän pidemmän postauksen näistä asuista, varsinkin tykkäsin tuosta talviosuudesta, kun ittelläni ei oikeen mitään kivoja talviratsastusvaatteita löydy. Osaatko sanoo et tarkeneeko noilla shoftshell housuilla ratsastamaan vähän kovemmassakin pakkasessa? Kun ite en tykkää yhtää ratsastaa toppahousuilla ja sitten tavallisten ratsastushousujen alle joutuu tunkemaan monet legginssit päällekkäin:D Ja nuo toppatakit näyttää niin ihanan pehmeiltä ja lämpimiltä, pitää varmaankin käyä pistäytyy suitsisopissa joku päivä;) Ja ite omistan tuommosen raipan ja pakko kehuu sitä koska on tosi napakka ja kevyt! Mutta tosi kiva postaus oli!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun postaus oli mieleesi:) En osaa sanoa noista housuista mitään, kun en itse ole koskaan tollaisia kovalla pakkasella testannut.

      Poista
  37. Treeni-asusta, sekä hevosen varusteista pidin enemmän Pinjan valitsemista, talvi asusta taas sinun valitsemastasi. :)

    VastaaPoista
  38. Mulla on noi horse comforton bling housut, ja on ollu tosi hyvät, eikä oo koristetimanttejakaan vielä tippunu!

    VastaaPoista
  39. Tää on kyl tosi kiva postaus! :) Kaikki asut ja varusteet oli tosi kivan näkösiä. Ite tykkään vaatteissa tummanpunasesta ja sinisestä, ja muutenki heppavarusteissa, mutta koska mun heppani on ruuna ja sen värinen että sille paremmi siniset yms. tummat värit sopii niin omalle hepsulle laittasin harmaat. Äläkä välitä noista ilkeistä kommenteista, jos joku haluaa tehä itestään naurunalasen nii tehkööt tollasilla kommenteilla. Mun mielestä tää on tosi kiva blogi! :)

    VastaaPoista
  40. Kiva postaus! :) tykkään tälläisistä asu-postauksista, niin hevos, kuin lifestyle blogeissakin. Lisää tälläisiä!

    VastaaPoista
  41. mä tykkäsin muuten enemmän pinjan valinnoista mutta toi takki mikä sulla on ekassa kuvassa on tosi ihana ! :-)

    VastaaPoista
  42. Itse en ole sellainen että pukeutuisin kauheen sävy sävyyn ja käyttäisin kalliita varusteita, olen itse tätä vähän "köyhempää" sakkia, mutta siis se on jokaisen oma asia miten haluaa "tälläytyä" tallille, itse en koe sitä tarpeelliseksi. Aluksi kun katsoin tätä otsikkoa niin ajattelin että taas näitä vaatepostauksia tai kaikkia mitä itse olette saaneet, mutta tämä oli oikeastaan aika kiva ja mielenkiintoinen postaus, ainut minkä noista itse voisin tällähetkellä ostaa ja kehtaisin käyttää rahat olisi nuo villasukat:D olisi niin kätevät tuommoiset pitkävartiset villasukat. Tuo Pinjan tekemä setti hevoselle sopisi niiin Voitolle, ihan Voiton tyyliset!

    Anteeksi sekava kommenttini, en osaa muotoilla tekstiä sillätavalla miten haluaisin asian esittää:D Mutta siis omaan tyyliin ja lompakkoon ei sovi mitkään kunnon merkkituotteet, katsoin kauhuissaan tuota piponkin hintaa, apua.. Mutta tämä oli kuitenkin mielenkiintoinen postaus vaikken yleensä välitä näistä postauksista.

    VastaaPoista
  43. Nää postaukset on tosi kivoja! Aina ku luen sun blogii haluun ostaa kaikkia ihanii ratsastusvaruisteita, mutta yhynyyh miks niiden pitää maksaa niin paljon D-:
    Ootte pinjan kanssa niiiin nättejä! <3

    VastaaPoista
  44. wow miten ihana oli tuo KL pipo! :-) Tykkäsin myös heppojen ''asuista'', ja ihme että pinja ei valinnut pinkkiä:o!
    muuten miun mielestä oli tosi kiva kun vastasit _kaikkiin_ kommentteihin edes jotain, vaikka kiitos tai jotain! Musta niihin ei romaania tarvitse alkaa kirjoittamaan vaikka jotkut valittaa liian lyhyistä vastauksista. Jos vastaat niin tulee tosi varma olo että luet kommentin, vaikka luet ne muutenkin (:
    Pahottelen pitkää kommenttia! Tykkään ihan normi postauksista jossa kerrotte tallipäivästä/illasta tms:-)

    VastaaPoista
  45. Tosi kiva postaus ja kivoja noi asuyhdistelmät yms!:) Tykkäsin erityisen paljon tosta videosta, tosi ihana!!!<3

    VastaaPoista
  46. ooh! rakastuin tohon sun päällä olevaan siniseen takkiin ^_^

    VastaaPoista
  47. Ai vitsi, nyt syytän sua kun mun tuleva palkka taas jo nyt kulutettu... :-D

    VastaaPoista
  48. Mulla on tuo CO:n kypärä, on se vaan ihana <3 Tykkään näistä postauksista, pysyy vähän perässä 'muodissa' ja mitä liikkeistä löytyy kun itse en kovin usein itse liikkeissä käy.

    VastaaPoista
  49. Tykkäsin tosi paljon tästä postauksesta varsinkin tuo Charles Owenin kypärä kiinnitti heti mun huomion, kun uus kypärä ois hakusessa, osaatko kertoo onks tuommosessa kypärässä minkälainen ilmastointi?:) Ja tosi kiva oli lukee vähän pitempääkin postausta näistä suitsisopin jutuista ja tuo videoki oli iso plussa tähän postaukseen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa on varmaan normikypärää vähän parempi, muttei kuitenkaan mikään todella viileä kuten esim. Samshieldissä, GPA Speed airissa jne.

      Poista
  50. Äääh nyt on pakko kommentoida! :D

    Miksi se niin kauheasti ahistaa jos joku käy tallilla meikattuna ja/tai katsoo että vaatteet mätsää??

    Vähän hymyilyttää, että vieläkö tuotakin oikeasti on vaikka aika muuten on asioita muuttanut :D Tuota ihan samaa itku-parku-vonkua oli jo silloin kun ite olin teini-ikäinen (~10v sitten o_O) !!
    "Miks meikkaatte tallille!?" "Miks pitää olla sävy sävyyn!!?" Jne.
    Älkää nyt oikeasti enää kehdatko! :D

    Jos olin silloin teini vuosina kouluun meikannut, niin en ihmeessä alkanut naamaa tyhjän päiten pesemään ennen tallia! Ja Tiia mulla on ihan sama homma noiden vaatteiden kanssa; Minäkin tykkään pukeutua siististi ja mielellään niin että väri mätsää :))

    Opiskelen tälläkin hetkellä ja samalla lailla meikkaan kouluun ku ennenkin ja koulusta kun menen tallille niin en tosiaan ala naamaa edelleenkään pesemään ennen sitä. Pesen sitten illalla kaiken pois kerralla: Turve-, heppa-, kentän-, heinän-, yms -pölyn :P

    Koittakaa rakkaat lapset ihan oikeasti hengittää välillä! Tässä maailmassa teillä tulee vielä niin monta muuta isoa asiaa eteen, että teillä joskus vielä naurattaa itelläki, että teillä on menny herneet nenään ja maailma pilalle siitä, että joku meikkaa ja katsoo muutenki peiliin ennenkuin poistuu mihinkään! :)

    On vaikee olla teini mut uskokaa, on vielä hankalampaa oppia olemaan aikuinen, niin nauttikaa nyt elämästä :) Kyllä te vielä ehitte ressaamaa höpöjä :P

    -Nea

    VastaaPoista
  51. mielestäni Pinjan asukokokaisuudet ovat hieman kivempia kuin sinun mutt on sunki kyll tooosi kivat :):)

    VastaaPoista
  52. Saatteko noi tuotteet sitten itsellenne ilmaiseksi? :)

    VastaaPoista
  53. Ei meijjän kuulu tietää mitä jalkapallo tai millään muulkaan maalil pitää tehdä, ollaa ratsastajia, ei oo maaleja mitä pitää suojella, maali pitää ylittää kisaradan lopussa ;););)

    VastaaPoista
  54. Ihania vaatteita taas! Itsekin pukeutuisin just noin, miten noissa kuvissa! Kuumat sun mielestä paremmat, chapsit&jodburrit vai saappaat? Ite mietin että voisin ostaa jostakin kaupasta jommat kummat.
    Jaa aatelin että vositko käydä vaikka horzen, hööksin tai jonkun muun kaupan nettisivuilla katsomassa, mitkä ois sellaset hyvät ja HALVAT (70-130€) ratsastus kengät&chapsit ja saappaat, vaikka sellaiset mitkä ostaisit itsellesi? ois kiva kuulla mitkä sää ottaisit ja muutenkin :) ymmärrän tietty jos et haluu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hööksin saappaat näyttää netissä hyvälle, muttaa liikkeessä eivät näyttäneet pinjan jalassa yhtään hyville. Jos sun budjetti on toi niin suosittelen ostanaan chapsit ja kengät kun hyviä saappaita ei tahdo tolla hinnalla olla:)

      Poista
  55. Ihana postsus pitäis kävästä suitsisopissa

    VastaaPoista
  56. Ihania noi molemmat "heppapaketit"! Haluaisin ton punasen paketin :3 Ja tosi kiva toi video! :)
    http://edistysaskeleita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  57. Uusi kuopiolainen kiittää tästä! Oli ennen tänne muuttoa jo tiedossa tää suitsisoppi sun blogista, niin oli helppo löytää täältä sit hevostarvikekauppa! :) yllätyin mite pieni se oli mut tosi kiva!

    VastaaPoista
  58. Ottaisin ton harmaan heppapaketin ja se sopis varmaan voitollekki :D

    VastaaPoista
  59. Tosi kiva postaus! Itse laittaisin sun valitseman asun ja taas hepalleni punaiset kamat :) voistko tehdä tallin esittely videon tai huoneesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) http://www.youtube.com/watch?v=t34DIqT_1-8

      Poista
  60. pinjan valmennusasu on kivempi, mutta pidän enemmän sinun talviasusta :) kiva postaus lisää tähän teemaan!

    VastaaPoista
  61. Tosi kiva postaus! oon sulle ja Pinjalle kyl kateelline teil on omat hepat ja sit teil on varaa ostaa niille kaikkia satulahuopii ja pinteleitä vaikka ja mitä vaikka teilä on niitä jo :DSit teil on jo ratsastus vaatteita vaik teil niitä jo on! Ihanii silti ootte:)

    VastaaPoista
  62. Pinja on tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  63. moi miten saat noi linkit niin että niistä voi painaa ?,,, kiva postaus

    VastaaPoista
  64. kuinka kallis on photoshopcs5

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta löytyy helpommin ja nopeammin kyllä ihan googlen kautta:) Ei Tiiakaan kaikkea tiedä;) Tiia on saanu photarin kaveriltaan ilmaiseksi ja vaikka olisikin itse ostanut, hinta olisi varmasti jo muuttunut/Tiia ei välttämättä muistaisi sitä.

      Poista
  65. ootko huomannu et sun blogia on mainostettu uusimmassa villivarsassa, sun blogi on PARAS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole huomannut, oisko jollain villivarsaa ja aikaa ottaa siitä vaikka kopioi tai valokuva?

      Poista
  66. Kiva postaus:) Toi videoki on tosi kiva!

    VastaaPoista
  67. Molemmilla oli tosi kivat vaatteet!

    VastaaPoista
  68. Minne noi kuvat niinku menee? Ootteko te malleja tai jtn? =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut tarkotin ihan hyvällä ton^ molemmilla hienot vaatteet ja ootte tosi mahtavia ihmisiä! =)

      Poista
    2. Ihan tänne blogiin ja Suitsisopin sivuille/fb :)

      Poista
  69. Mun mielestä oot iha hirvee lellipentu.Sul on kaikki merkkivaatteet ja saat melkein kaiken mitä haluut.Toki sä oot tosi hyvä ratsastaja ja sul on iha kiva blogiki.En oo kade vaa sano mun mielipiteen suoraan tuosta vaate hommasta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko et Tiia ois mikään lellipentu laatu maksaa ja jos hepan omistaa niin on kyllä varaa muuhunkin:)
      Kukin ostaa mitä ostaa jos on varaa niin mikäs siinä? Ja tuskin tiia ja pinja kaikkea sovittamaansa ostaa vai?:D

      Poista
  70. Kysympähän vaan että kun käytte suitsisopissa niin paljonko teillä menee rahaa?.:D aika outo kysymys mutta kuitenkin

    VastaaPoista
  71. Kiva postaus...... :) Ois kiva käydä Kuopiossa mutku asun niin kaukana Kuopiosta niin en sinne heti ainakaan pääse ja ku ei oo nyt mitään lomaakaan niin en voi tulla, mutta sitten kun tulen menen varmaan Suitsisoppiin....

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.